Плажи на Касандра кои ви препорачуваме да ги посетите

Водата е топла, чиста, тиркизна, а бојата на песокот е многу светла, така што целиот амбиент изгледа многу интересно.

Прочитај повеќе

Плажите на островот Евиа, Грција

Плажите на Евиа се специфични, не само за песокот...

Прочитај повеќе

Занзибар - остров во Индиски Океан, составен дел на Танзанија

Овој остров е познат по своите зачини и по тиркизното море, кое во комбинација со белиот песок нѐ поттикнува да се чувствуваме како да сме залутале во своите најубави соништа...

Прочитај повеќе