Како патувањето влијае на човекот?

Одморот е современиот начин на ескапизам – бегство од реалноста. Тоа ни помага да го свртиме вниманието бар за миг кон себе си и да ги погледнеме нештата од една погорна перспектива.

Прочитај повеќе

9 Совети за пријатно патување со автобус на подолги релации

Како да го направите патувањето со автобус попријатно и максимално да уживате во вашата следна дестинација?

Прочитај повеќе

Каде да скијате оваа зима како почетник, а каде како искусен скијач?

Како се наближува зимата така и љубителите на зимските спортови се повозбудени и поактивни во потрагата за понуда за зимски центар кој нуди одлични ски терени, но и простор за уживање и релаксација.

Прочитај повеќе