Каде да скијате оваа зима како почетник, а каде како искусен скијач?
01.10.2021
Како се наближува зимата така и љубителите на зимските спортови се повозбудени и поактивни во потрагата за понуда за зимски центар кој нуди одлични ски терени, но и простор за уживање и релаксација.
Види детали

популарни дестинации

ПТУЈ 16.10.2023 Птуј, најстариот регистриран град во Словенија, бил населен уште од доцното камено доба и се развил од римска воена тврд... Види детали
Сите блог статии од Дестинации

Авантури

Езерото Блед 16.10.2023 Eзерото Блед, кое на некои места е длабоко и до 30 метри и доста популарно меѓу нуркачите. Во езерото живеат 19 видови р... Види детали
Сите блог статии од Атракции
Доколку сакате да бидете  во тек со сите новитети, вести, совети и дестинации за патување, следете не’ и истражете го светот со нас...