Ски-центар Крањска Гора 16.10.2023 Ски-центарот Крањска Гора е најстариот словенечки ски-центар во Крањска Гора, Горна Карниола, отворен во 1948 година. По... Види детали
Сите блог статии од Зимски одмор
Доколку сакате да бидете  во тек со сите новитети, вести, совети и дестинации за патување, следете не’ и истражете го светот со нас...