Ресторан The Rock

Светски познатиот Ресторанот Рок, кој се наоѓа на Михамви Пингве и во исто време најпознатиот ресторан во Занзибар.

Прочитај повеќе

10 Причини за посета на Турција

Кристално чисти води и рајски плажи, високи планини, антички локалитети, мали идилични села и големи космополиткси градови. Да не ја заборавиме храната! Турција е на врвот на листата на нашите омилени туристички дестинации

Прочитај повеќе