Кута - најпознато туристичко место на островот Бали

Кута е најпознато туристичко место на островот Бали со одлични плажа за сурфање, што го прави многу популарно за млади и покрај тоа што не е многу погодно за пливање поради морските струи.

Прочитај повеќе