ДУБАИ - Екскурзии и места кои ви препорачуваме да ги посетите

Богат спој на стара и нова архитектура ве оставаат без здив на секој чекор.Турата ве води кон прекрасен поглед на Крик во Дубаи, минувајќи покрај историската област Бастакија. Потоа посета на Форт Ал Фахиди, 225 години, каде градскиот музеј чува вредна архива од историјата на Дубаи

Прочитај повеќе