ФУРКА

Фурка е градче поделено на стар и нов дел...

Прочитај повеќе

КАЛИТЕА

Калитеа е град и многу посетено летно одморалиште на Касандра...

Прочитај повеќе

ПЕФКОХОРИ

Пефкохори е место со долга, тесна плажа со песочна камчиња..

Прочитај повеќе