Плажите на Лефкада - најубавите плажи на медитеранот

Плажите на Лефкада: Porto Katsiki beach, Kathizma, Egremnoi, Agios Giannis, Vassiliki beach… не се само имиња на плажи со кои се карактеризира овој остров. Тие се сигурно и нешто многу повеќе.

Прочитај повеќе