Нидри - втор град по големина на островот Лефкада

Нидри е втор град по големина на Лефкада и се наоѓа на источниот брег на островот. Ова е дефинитивно најпопуларниот туристички центар на островот, особено за помладите генерации кои бараат одлични целоноќни забави.

Прочитај повеќе