Плажите на Ситонија - најубавата природа на Халкидики

Песокот овде е бел, а морето потсетува на огромен плиток базен. Се препорачува да нуркате околу белите карпи на кои исто така можете да седите и да одмарате под сенките на боровите...

Прочитај повеќе