Сарти - уште едно парче рај на Ситонија

Сарти, можеби едно од најубавите одморалишта во областа.

Прочитај повеќе

Метаморфози – семеен одмор меѓу морето и мирисот на боровите

Замислете мирис на море измешан со мирис на борова шума. Всушност не мора да замислувате – токму таа убавина ја има во Метаморфози, едно од најмирните места на почетокот на Ситонија

Прочитај повеќе

Псакудија - место за тивок и мирен одмор на Ситонија

Псакудија се наоѓа на Ситонија, поточно помеѓу двата полуострова (Касандра и Ситонија), околу 80 километри од Солун и околу 20 километри од Неа Муданија.

Прочитај повеќе