ЗАНЗИБАР - Места кои ви препорачуваме да ги посетите

За сите оние кои би сакале да ја доживеат вистинската Танзанија и да одат на сафари, што ја прави оваа земја позната во целиот свет. Ако сте подготвени за авантура, ќе замените три дена на плажа со уникатно и уникатно искуство за одење на африканско сафари...

Прочитај повеќе

Плажите во Аланија

Плажите во Аланија и климата се основа...

Прочитај повеќе

Плажите на островот Евиа, Грција

Плажите на Евиа се специфични, не само за песокот...

Прочитај повеќе