Неос Мармарас – синило што не се заборава

Неос Мармарас е една од најпознатите туристички дестинации на Ситонија, вториот крак на Халкидики. Има амфитеатрална положба, морето тука е неверојатно сино, чисто, проѕирно, а плажите се такви какви што само може да посакате.

Прочитај повеќе

Сарти - уште едно парче рај на Ситонија

Сарти, можеби едно од најубавите одморалишта во областа.

Прочитај повеќе

Метаморфози – семеен одмор меѓу морето и мирисот на боровите

Замислете мирис на море измешан со мирис на борова шума. Всушност не мора да замислувате – токму таа убавина ја има во Метаморфози, едно од најмирните места на почетокот на Ситонија

Прочитај повеќе