Атина - престолнина на античката и модерната Грција

Атина е престолнина на античката и модерната Грција, совршен избор за празнично патување и дефинитивно во неа има што да се посети и види.

Прочитај повеќе

Букурешт - познат и како „Мал Париз„

Букурешт или „Мал Париз„ Што да посетите на вашето патување

Прочитај повеќе