Амстердам - Еден од најубавите мали градови во светот

Овој град е и град на различности кој воодушевува со богатата култура, возбудливиот ноќен живот, интернационалните ресторани, совршено организираниот транспорт низ улиците и секако низ каналите.

Прочитај повеќе