Stonetown и Prison Island (затворскиот остров)

Екскурзија каде ќе ја почувствувате и дишете историјата и јадрото на Занзибар.

Прочитај повеќе

Ресторан The Rock

Светски познатиот Ресторанот Рок, кој се наоѓа на Михамви Пингве и во исто време најпознатиот ресторан во Занзибар.

Прочитај повеќе

Романтични дестинации каде медениот месец од соништата може да биде реалност

Она што ви треба е комбинација од адреналин, возбуда и нови искуства. Рајски плажи, но и нова култура. Ви предлагаме да посетите дестинација на која досега не сте биле и да си овозможите патување што ќе го паметите за цел живот.

Прочитај повеќе