Прошетки што не смеете да ги пропуштите во Хургада

Некогаш мала рибарска населба, Хургада денес важи за најубавиот туристички комплекс на Египет. Дури и да останете тука цело лето, гарантираме дека нема да ви биде здодевно. Но бидејќи деновите од одморот се избројани и летаат со светлосна брзина, ви претставуваме дел од локациите што задолжително треба да ги вклучите во својот распоред.

Прочитај повеќе

ЗАНЗИБАР - Места кои ви препорачуваме да ги посетите

За сите оние кои би сакале да ја доживеат вистинската Танзанија и да одат на сафари, што ја прави оваа земја позната во целиот свет. Ако сте подготвени за авантура, ќе замените три дена на плажа со уникатно и уникатно искуство за одење на африканско сафари...

Прочитај повеќе

Сафари во Африка, доживување што се памети

За сите оние кои би сакале да ја доживеат вистинската Танзанија и да одат на сафари, што ја прави оваа земја позната во целиот свет...

Прочитај повеќе