Куба- најголемата островска земја во групата на Големите Антили

Куба е прекрасна дестинација за семеен одмор затоа што станува збор за безбедно, природно место и има многу културни знаменитости кои што вредат да се видат...

Прочитај повеќе

ЗАНЗИБАР

МЕСТА КОИ ВИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ ДА ГИ ПОСЕТИТЕ НА ЗАНЗИБАР

Прочитај повеќе

ВИЕНА

Виена – Нова година во градот на соништата

Прочитај повеќе