Малезија, три народи, три цивилизации и една земја во срцето на Југоисточна Азија

Убавите песочни плажи и чиста смарагдна вода околу островот се совршени за спортски активности и рекреации. Разновидниот богат подводен свет во водите на овој архипелаг за уживање во снорклинг и нуркање. Лангкави е совршен остров на него може да уживате во природата и разноразни активности или да уживате на плажа и сонце...

Прочитај повеќе